Julkalender - lucka 2

När jag ska hitta inspiration till en outfit MÅSTE jag kolla igenom alla tusen mode-bloggar : ) För att ni ska få samma chans så tänkte jag tipsa om top 10-bloggarna som man får myyyyycket inspiration av.

1. Kenza Zouiten - en tjej som verkligen gör det bästa av situation! Man blir verkligen peppad varje gång man kollar in på hennes blogg. Jag och tusentals andra tjejer från hela världen inspireras verkligen av hennes stil och självsäkerhet.
2. Semra Dedic - den här tjejen vågar verkligen klä sig på sitt egna sätt! Modefullt och ibland helt galet! Inspiration finner man alltid på hennes blogg.
3. Chloé Schuterman - det roligaste med den här bloggen är att tjejen som bloggar endast är 13 år gammal! Hon har stil, känsla och mode i blodet... hon är ju en Schuterman! En blogg för dig som vill ha klass från Alexander McQueen, Chanel och Juicy Couture.
4. Sania Claus - denna tjej vågar tänka utanför ramarna. Hon ser detaljer i allt och det smittas verkligen av! Högklackat, kabelstickat och tights... en lätt kombo som Sania visar hur man bär... PERFEKT!
5. Tyra Sjöstedt - Tyra är en tjej som verkligen skriver om allt på sin blogg. Den är alltid lika rolig att läsa! Hon lägger då och då upp några riktigt snygga outift som innehåller kläder eller skor från hennes egna märke Style by Tyra.
6. Stockholm Streetstyle - denna blogg är sprängfylld med bilder på vackra männsikor från hela världen runt. Inspiration finns på denna blogg i ton-vis!! Man kan aldrig få nog.
7. Sofi Fahrman - denna kvinna är helt fantastisk! Hon skriver underbara böcker och likaså, blogginlägg! Hon har stil med klass och ska verkligen berömmas
8. IJmj - denna blogen srivs av två 18 åriga tjejer som verkligen lever för mode och stil. Med en trendig vitagejacka förvandlas en outfit till ett mästerverk.
9. Vendela - denna tjej får man verkligen inspiration av! Vad mer kan man säga än att hennes outfits är klockslags rena. Så fantastiska att det inte är möjligt!
10. Sanna Kumlin - INSPIRATION, INSPIRATION, INSPIRATION! Så många vackra bilder som inte är på kläder... vem säger att man inte kan hitta inspiration i allt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback