Gucci Krigen

Kollade runt på CDON och så dök den här skönheten upp!
Boken Gucci Krigen som är skriven av Jenny Gucci. Den låter kanske som en bok som en bimbo skulle läsa, det är liksom ett klädmärke, men jag tror cerkligen att den är facinerade.

Bakom modevärldens glamorösa fasad!

Bakom det glamorösa namnet Gucci döljer sig en familj med en historia av svek, avundsjuka och till och med mord. Nu avslöjar Jenny Gucci, en före detta "Guccifru", hur det var att leva i en av världens mäktigaste familjer. Jenny mötte den karismatiske Paolo Gucci i Florens och nio månader senare var de gifta. Hon kastades in en värld av lyx som de flesta bara kan drömma om. Under tio år umgicks Jenny och Paolo med kungligheter och kändisar, semestrade på några av världens mest exklusiva platser och spenderade ofantliga summor på kläder och smycken. Men allt till ett högt pris - bakom modehusets glamorösa fasad dolde sig en familj som höll på att slitas sönder av rivalitet, girighet och interna strider. Det var mot den bakgrunden som de mörkare sidorna av Paolos personlighet började träda fram.
När Jenny slutligen försökte göra sig fri från Paolo och familjens inflytande lämnade han henne hemlös och utblottad. En rättsprocess som skulle komma att vara i tio år tog sin början.

Guccikrigen - Hur jag överlevde mord och intriger i världens största modehus ger en fascinerande inblick i modevärlden. Samtidigt är det en omskakande historia om en kvinnas kamp för sin och sin dotters självständighet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback