Jag vill åka till LA

Jag vill verkligen åka till Los Angeles och uppleva heeeela staden! DRÖMRESAN :D Har någon av er läsare varit i Los Angeles?

1. Besöka Hollywood

2. Gå upp och ned för Rodeo Drive där butiker som Chanel, Gucci, Armani, Prada, Marni och Yves Saint Laurent liggger.


3. Besöka Universal Studios.


4. Bo på Plaza Hotel. (bildkälla)


5. Se någon riktigt cool artist eller gala, som Amercian Music Awards, på Nokia Theatre.


Första advent

Okej, nu är det första advent... :/ Regn, blåst och 7 plusgrader... Hoppas att det blir snö till julafton iallafall! :)
Det ska vara 30 grader kallt och tomtar överallt!

Guldkavajen

Denna kavaj med vingar har tydligen blivit poppis! Den har setts på både Robin (från idol) och på Cissi Wallin som intervjuvade Robert Pattinson och Ashely Greene (från Twilight) när dom var på Sverige-besök. Vad tycker ni om kavajen? Hiss eller diss? För mig åker den rakt nedåt!

Pic by: Posh 24
Cissi Walling (bar jackan den 28 oktober 2011)
Robin Stjernberg (var jackan den 25 november 2011)

Dagnes polo

Jag kör på en polotröja idag igen. Den är så stilren och går att matcha till nästan vad som helst!! Mitt absolut bästa vinter-köp :D
Polo - Gina
Tröja - Monki
Byxor - Cheap Monday
Peace-halsband - Cubus

Rihanna designar för Armani

Det lyxiga och välkända märket Armani har nu fått en gästdesigner. Denna gästdesigner är ingen mindre än Rihanna! I hennes kollektion kommer det finnas spetsunderkläder i blått och grtt, en t-shirt, skinnjackor och två jeans. Kollektionen kommer att släppas i slutet av november detta år. Se mer av kollektionen här!
Pics by: Vouge Uk

En månad

Iag är den den 24 november vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills JULAFTON! Längtar så att jag spricker :D Jag måste säga att jag tycker om julen mycket mer än min egen födelsedag. Allt pynt, all snö och framförallt maten!!


My master-piece peppakakor!!

Man känner att det är jul snart när man bröjar glasera supergoda pepparkakor!!! Jag har ju snöat in mig lite på GANT så jag gjorde en liten märkes-glasering :P

Canon EOS 1000D + Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6

Dagens

Idag var det riktigt dåkigt väder :(( Hlet okej om det hade snöat men regn!? NEJ TACK!
Polo - Gina Tricot
Linne med djup rygg - Weekday
Byxor - Crocker Prep
Halsband - Glitter

Idol 2011-skivan!

Yes, äntligen!! Nu så finns Idol 2011-skivan på Spotify! :D Jag hejar såklart på Moa för jag tycker att hon helt klart är bäst, minus är hennes scenspråk menmen... Jag hade helst velat att hon spelat in sin egen låt "When I held ya" istället för "Make you fell my love" :/



Adidas by Stella McCartney - wintersports

Jag älskar verkligen Stellas plagg för Adidas! Tennis, yoga, golf och framförallt "wintersports" :D Jag köpte för ett tag sedan en vinterjacka från Adidas by Stella McCartney. JAG ÄLSKAR DEN! Den är inte använd än men den är jättesnygg. Jag har inte visat den i bloggen än, men det kommer.
Pics by: Adidas Shop

Dagens vill ha-väskor

Pics by: Net-a-porter

Mulberry - 12.000 kr
Chloé - 12.600 kr
Alexander Wang - 5.700 kr

Miu Miu - 10.000 kr

Michael Kors - 5.400 kr


Den roligaste reklamen!

Första ågngen jag såg den här reklamen vek jag mig av skratt!! Det mest otroliga är att det kan hända på riktigt, när en bebis förstår att den kan låta och få en reaktion på det :D


Ett pälsfritt Göteborg?

Tycker ni att Göteborg ska bli en pälsfri stad? Idag var det över 150 demostranter som marcherade genom centrala Göteborg för att dom ville ha en pälsfri stad. "Djur är inte kläder" och "päls är mord" var meningar som hördes.
Pic by: Ulf Börjesson / GP

Chic, nästa!

Nu ska jag lägga mig i soffan med en stor godispåse från Hemmakväll, en mysig liten vovvsing och det nya nummret av Chic!

En snabb dagens!


Skjorta - Filippa K
Tröja - GANT
Byxor - Crocker Prep

Vampire Diaries - The birthday (premiäravsnitt!!!)

ÄNTLIGEN!!!! Premiäravsnittet av Vampire Diaires sändes äntligen idag :D (repris imorgon). Har någon av sett avsnittet?

I avsnittet fick vi se både Damon, Stefan, Klaus och såklart Elena. Stefan visar en sida som vi inte har sett förut, sin onda sida :/ Damon visade sin riktigt goda sida trots alla omständigheter. Elena är inte sig själv.... Kommer hon någonsin verkligen få träffa Stefan? Kommer det bli Delena (Damon och Elena)? Var verkligen jätteglad att Stefan ringde henne :D
Caroline och Tyler har kommit mycket närmre varandra vilket jag ser som POSITIVT! Tyvärr verkar inte Tylers mamma så stolt över det. Hur kunde hon veta att Caroline var en vampyr?!!
Jermey... Tror ni han kommer gå tillbaks till drogerna? Kommer han någonsin verkligen få träffa Vicky och Anna som hemsöker honom? Vad vill dom?

Dagens

Skjorta - Filippa K
Tröja - Monki
Byxor - Crocker Prep
Ring - Gina Tricot

Stjärnor vill ha stjärnor

Många stjärnor vill verkligen haka på sjärn-trenden just nu :D Varför inte köra den då i ett 60-tals stuk? Själv tycker jag faktikst inte så jättemyckt om trenden...
Pic by: Monroe World

Jul på Liseberg

Imorgon (18/11) öppnar äntligen Liseberg!!! Jul på Liseberg, here we go :D Vill bara gå runt och mysa med underbara kompisar och en ryknade kopp vanilj-te.
Pics by: Joms, Liseberg

Versace for HM

Idag runt 10:00 släpptes den efterlängtade Versace for HM-kollektionen. Jag tror inte jag ska klicka hem någonting, då skulle det nog endast bli den supersnygga västen : D PERFEKT JULKAPP!
Tyvärr är dom flesta plaggen slutsålda online :( Har ni fått tag på något plagg från kollekttionen?
Pic by: HM

11 årsgräns på Breaking Dawn

En 11 årsgräns har det nu blivit på The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1. Ni kan bara ana hur glad jag är!!! Självklart hade jag försökt komma in ändå, men jag har hört att ID-kontrollerna har blivit betydligt strängare :/

Klockan 00:05 sitter jag på biografen och bara njuter!!! :D


Debussy

I skolan har vi fått en uppgift att vi ska betrakta klassisk musik från tidigt 1900-tal. Självklart valde jag kompositören Debussy. Jag har lyssnat på honom flera gånger innan, framförallt för att Edward (jaa, från Twilight) älskar honom :P Haha!

Debussy - Clair De Lune

Dagens bubbeljacka!

Jag fullkomligt ÄLSKAR min bubbeljacka som jag fick för två år sedan :D Den är så fantastisk snygg!
Shorts - KapAhl
Tröja - Monki
Jacka - H&M

Underbara fredag!!

Älskar verkligen fredagar! Veckans nästbästa dag :D Måste säga att torsdagar är bäst då man riktigt längtar tills fredagen :P Hur ser eran kväll ut? Själv blir det en mysig mys-kväll framför tv:n.

20:00 Idol (4)
22:00 Camelor (6)
23:10 Screwed (6)


Vinterbröllop

Efter mitt tidigare inlägg (läs här) kände jag mig bara tvungen att kolla vidare på det här med vinterbröllop!
Jag skulle vilja vara som en riktig bakelse! Som Carrie i Sex & the City :D Jag skulle också vilja ha en lång kappa i vit päls med markernade midja och någon matchande väska som på bilden nedan.
Chanel
Elie Saab


Elie by Elie Saab



Tack Facebook!

Även jag är nu uppdaterad om att det är den 11-11/11 idag. Tack Facebook!! : D Har hört att det är ganska populärt att gifta sig den 11-11/11 eller 12-12/12. Känner ni någon som gifter sig idag? Grattis till dom!

Själv skulle jag vilja gifta mig den 31 december. Btw, idag är den näst sista gången man kommer kuna gifta sig när datumet har samma sifror..... åtminstone på hundra år!


Mr. Know it all

Favoriten just nu! Kelly Clarkson sjunger sjuuuukt bra :D

White, black and glitter!!

Jag är helt käär i Gina Tricots nyheter! Supersnygga♥♥♥♥♥♥
Pics by: Gina Tricot

Passar när man inte har någonting att göra-film

Har sett en helt okej film nu faktikst : ) Ganska sorglig, men spännande på sitt sätt! En film som passar bra när man inte har någonting att göra. Filmen hette Hans och Greta, hihi ;P

Lady Gaga ♥ Paco Rabanne

Under årets MTV Europe Music Awards hade Lady Gaga igen årets mest utmanande outfits. Under kvällen var hon både en parabol och en discokula om man så vill.
Under kvällen bar Lady Gaga endast kläder från märket Paco Rabanne. Vad tycker ni om hennes klädval?
Pics by: Red Carpet Fashion Awards





Jag har ingenting att göra....

Idag är det en såndär tråååk-söndag! Jag har ingenting att göra!! Någon mer som känner såhär?

Omröstning

webvoter-omröstning
Vad tycker ni om den nya designen?

Den andra var snyggare
Helt okej
Jättesnygg!
Snygg

Se resultat

Nya designen!


Gamla designen


Christian Louboutin-cocktailparty

Den kända sko-desigern Christian Louboutin (han som gör skor med röd sula, ja!) hade den 1 november ett cocktailparty för hans bok release. I hans bok visar han upp sina skor som han gjort under 20 år, privata bilder och referenser från kunder.

På partyt hittade vi dom snygga tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen. Båda två var väldigt snygga med djuriskt tema. Låt dig inspireras!!
Källa

Grattis :D

Har helt glömt att berätta för er att min närmsta kompis fyller år idag!! Ett STORT grattis till dig ♥
Du har alltid funnits där och kommer nog alltid att finnas. Jag hoppas verkligen att du får en toppenkväll med många presenter, god mat och dom bästa vännerna. Återigen, grattis till dig!! ♥


Vill ha

Dom här skorna står på min kommande shoppinglista! Dom kommer från Bik Bok och kostar närmare 600 kr. Jeffrey Campbell liknande vilket GILLAS!
Pic by: Sofia / Smnmode

Ny design på G!

Nu LOVAR jag att den nästan är klar :D Vi kan sätta en deadline/deadend/tidsstopp (wte) tills på fredag!!
Men än så är det hemligt....

Wantieess

Tiamo / Scorett

Chockladmuffins


Canon EOS 1000D + EF-S 18mm-55mm f/3.5-5.6
© Bisas.blogg.se

Minnen från Sthlm

Clutch - 530 kr
Marc by Marc Jacobs
Moonboots - 1500 kr
Tommy Hilfiger


En liten mystisk bild... väntar att visa den helt. Man måste ju spara nåt :P
Tunn stickad tröja - 350 kr
Monki

Första november tvåtusenelva

Idag är det första dagen i november. Jag vet inte om jag är glad eller deppad? Jag älskar vintern och december, men jag hatar verkligen november :/ Det är oftast regnigt, kallt och ibland slaskigt. Om året endast hade bestått av juli och december hade jag faktikst varit nöjd. Tänk er att ha sommar varannan månad? Likadant med julafton! Kanske lite mycket av det goda, men vem hade sagt nej?
FÖRE - en ljus augusti-bild
EFTER - en mörk oktober-bild
Canon EOS 1000D + EF-S 18mm-55mm f/3.5-5.6
© Bisas.blogg.se