Byter plattform

Byter från "blogg.se" till eget webbhotell och domän. Lite bättre, lite fräschare och lite coolare. Tyvärr kommer inte mitt arkiv komma med, så denna bloggen kommer vara kvar, men inte längre aktuell. 
 

Kommer få köldskador.


Kenzo Green Hoodie

Överallt finns den gröna hoodie"en" från Kenzo. Verkar vara ett bra inköp? Satsa. 
 
Pcs by: Tommy Ton / Jak & Jil


Boyfriend jeans, 123, GO

Fit loose är senaste och något som har hållt i sig sedan 2011. Klackar/boots, skjorta/knitted och stor väska. 
 
The boyfriend
 
The boyfriend by bisas-blogg featuring long sleeve shirts

Lauren Ralph Lauren long sleeve shirt
985 SEK - johnlewis.com

Knit top
320 SEK - chicnova.com

Miu miu
13 720 SEK - mytheresa.com

Tommy hilfiger
675 SEK - houseoffraser.co.uk

J Brand boyfriend jeans
2 385 SEK - my-wardrobe.com

VILA baggy boyfriend jeans
420 SEK - vila.com

Chloé high heel shoes
3 930 SEK - mytheresa.com

Alejandro Ingelmo high heels
2 465 SEK - alejandroingelmo.com


Meet my boyfriend

 
Mr Mac. Han är charmig, lyser upp min vardag och ger mig huvudvärk. Vad mer kan jag begära? 
 
© Bisas.blogg.se

Boy vs Girl

Pcs by: Jak & Jil

Nina Dobrev i Montique Lhuillier

Var kär i klänning som Nina Dobrev bar på Critics Choice Awards 2013. Den skulle gärna få hänga i min garderob ;) Kommer från designern Monique Lhuillier S/S13. Kostar mellan 35-50 tusen. 

Leotards

Går att hitta här till riktigt bra pris. Dock bra om man testar dem i butik :) 

Orange

Apelsin kommer vara vårens färg. Var ute på stan och de flesta vårnyheterna inkluderade någon slags apelsin/orange färg. Riktigt fräsch färg och något som lyser upp en hel outfit!! 
 
Orange
 
Orange by bisas-blogg featuring burberry


Åh, snälla?

Perfekt present till mig, haha. Bra pris och riktig kvalité. Den hade varit underbart fin till mina Missoni tröjor eller till en enkel svart klänning. Går att köpa hääääääär. ♥♥♥♥♥♥♥
 
3400 kr, 1700 kr - Lanvin

Wanties från Nathalie Schuterman

Man glömmer av att rean på nätet oftast är mycket bättre än den som är i butiken (om man bortser från midnattsreor etc). Har plockat godibitar från Nathalie Schuterman. 
 
Pcs by: Nathalie Schuterman
 
 
Lanvin iPhone skydd | Paljett UGG's | Stella McCartney skjorta | Valentino halsband med swarovski kristaller | Joseph handkar | Missoni klänning

Plugg

Ljus. Värme. Fanta. Thé. Varma mackor - ibland är det chill att plugga ♥♥♥♥♥

"Slits och urringat"

För några dagar sedan hölls Golden Globe Award där hela eliten dök upp i de mest förusättningslösa kläderna. Vissa var fantasiska medan vissa var bara pinsamma. Höga slitsar och urringat men ingen galakänsla. För lite smink, för små väskor, inga stora klänningar, tråkiga färger. Är otorligt besviken på årets elit... Eliten har bla burit klänningar från Oscar de la Renta, Burberry, Donna Karen, Dior och Chanel. 
 
 

15/1 2013

Snart helg igen. Haha. Längtar till fredag, kanske lördag, beror på vad som händer. Förövrigt? Ingenting. Ska åka in till stan, köpa en STOR mocca och sedan gå till ett gymnasium :) 

Mål 2013

Hade varit underbart att kunna det. Ska kolla om jag kan få lite hjälp på fredag, haha, vill gärna kunna det direkt så kommer säkert inte ta så lång tid. Ser helt grymt ut, men när man ser tekniken så ser det inte så svårt ut. Det är som en brygga där det du står med "ett ben upp i luften" ;) Släpp henderna och klistra blicken i marken. Svårigheten för mig är inte sjävla vigheten utan att släppa kontrollen eftersom man släpper huvudet/ryggen totalt. En annan svårighet är balansen. Man ser att hon gör en liten plié och hon står i första posisition vilket gör att man håller balansen lättare. Kan också tänka mig att ett översträckt knä i den posisition skadadar muskelfästena, haha, man lär sig mycket inom biologin när man spenderar sin tid på akuten ;) 

Valentino + The NYC Ballet

Det är ju bara fantastiskt! Idén är underbar, dresserna är helt underbara och Valentino är som vanligt underbart. En merfekt matchning och jag skulle gärna vilja dansa i en av hans kreation. 

Måndag

Haha hade ett otorligt bra danspass idag. Körde ingen tåspets utan bara modern. Ska iväg nu igen för att dansa street, tror det blir house-kore. Har somsagt inte tränat sedan november så ahr varit grymt peppad hela dagen haha. Blir gym imorgon, vila ons/tors och tåspets på fredag :) 
Pc by: Balletx3

Stänger ute allt annat

Det lättaste är att stänga ute allt som inte är nödvändigt. Bara fokusera och kolla rakt fram - aldrig bakåt.
 

Måndags blazer

Favoriten från Moschino. To die for *.*
 
Pcs by: Zalando
 

13/1-13

Årets coolaste datum. 
 
Pc source: Weheartit
 

Jo, jag vet hur det känns

När man skadar sig så känns det som om man har förlorat, det är värre än ett hårt idrottspass. Det gör ont, inte bara fysiskt, utan även psyksikt för man visste att om man inte hade tagit just den vägen hade det aldrig hänt. Man känner sig så dum, men man ger sig inte och man försöker igen. Det gör ont, men man står upp en sista gång eller åker ner för backen en sista gång. Hur många gåner har man inte tränat med skadade fötter, höfter eller knän? Det gör ont, men inte just i den stunden, det gör bara ont när man känner efter. Fall down seven times, stand up eight. 

Finns inga ord. Så vacker.

You see him when you close your eyes.
Only miss the sun when it starts to snow.
Love come slowes and it goes so fast. 
When you let him go.   

Tränar året runt

Ut på pw, dock inte årets första. Har varit ute hela veckan mellan 3-4km. Inte jättelångt men om jag går längre kommer jag frysa ihjäl ;)


Design by Bisa

Ah, eller gör ett par egna på den häääääär hemsidan ;) 

Rätt svarat


Säsongens bästa investering

The combination of a blazer over any t-shirt with a pair of jenas is foolproof - Ryan Seacrest
 
Pcs by: Zara

Ah det här var ju kul

Har inget att blogga om. Pluggar och pratar med Linn och Niclas hela tiden, inget annat händer. Januari är en riktigt seg månad, haha, i slutet däremot då börjar Stockholm Mercedes-Benz Fashion Week+Stockholm Fashion Week. 

Dansar naken


Min pojkvän

Han är min. 

Let's get lost

Pcs by: Feirencess 

Todays

Har spenderat dagen med Ida och Nicklas. Vi hade ganska mycket att ta igen och planera :) 

Sveriges mest prisvärda realisation


Zoe Karssen - pre spring 13

Älskar märken/designers som gör basplagg värda att köpa. Roliga texter, färger, möster, tyger. Zoe Karssen har verkligen lyckats, skulle gärna vilja ha allt :)
 
Pcs by: Zoe Karssen

Speicalsydda klänningar

Det där med specialsydda klänningar efter ens egna mått brukar kosta väldigt mycket + klänningens kostnad. Jag har dock hittat en sida med underbart fina klänningar och en avgift för personliga mått knappt ligger över 100 kronor. 
Pcs by: JenJenHouse

Vårterminen - too cool for school

På tisdag är det dags för skolan igen. Dock kommer det bli ganska skönt för det är VT13 :) Snart vår, sommar, födesledag, grillningar, resor. Längtar verkligen till det här halvåret, mer än något annat!
 
Jeans
 
Jeans by bisas-blogg featuring white high top sneakers

School
 
School by bisas-blogg featuring fendi

Cool
 
Cool by bisas-blogg featuring a.l.c


Så vad håller jag på med?

Har varit off från bloggen nu under några dagar. Jag håller på att jobba med en ny grej som jag dock inte riktigt än kan säga vad det är ;) Lanseringen kommer ske i slutet av månaden men lite tjuvkik blir det. 

De vet hur det är

Pcs source: We♥it


 

Lilla svarta

Letar efter en klänning som jag tänkte ha om någon månad :) Gick igenom garderoben förut och edet enda basplagg som absolut inte finns, är en svart, kort klänning -.-
 
Klicka på collagen för att komma till hemsidorna
 
 
 

Bästa


Hemma i min säng

Hade jäkligt roligt med Tuss, Linn och Philip. Vi var väl hemma vid halv tio och bara slappade, spelade "truth or dare", omayyy. Hahahaha kan inte ens prata om det ;) Somnade på morgonen på golvet, dock på en madrass. Skönt att vara hemma i min egen säng. xoxo

Maybe we were meant to be lonely

- men inte ikväll iaf. Har precis kommit till Linn och Tuss. Haha våra planer gick totalt i krash då det inte fanns en enda bio med lediga platser. Vi slutade upp på Hard Rock Café, grymaste stället! Nu blir det väl film och chips. Pusshej. Saknar du som inte här, mycket mer än du tror. 

To die for ;)

PrimeBoots - 3600 kr
 
Jofama by Kenza - 1000/500 kr
 
Ralph Lauren - 900/1200 kr
 
 

Andra sidan är ni klara - nej låt oss vara

Hade tio minuter på mig imorse att vakna, göra mig iordning och äta - JAG HANN. Skulle till akuten för att "fixa" min handled. Allt verkar bra och träningen fortsätter då som planerat :) Nu ska jag käka, städa och sedan vid fem möta upp Linn, Tuss och Philip. Vi hade tänkt kolla på bio, om det finns platser kvar lol, och sedan dra hem till Linn och Tuss :) Kommer bli bra en bra dag! xoxo
 

Guy best friend.

När alla bråkar då litar man bara på en person. Sin bästa vän. 
 
Pcs by: The best friend's club

Inspo :)

Pcs source: We♥it

Dagen

Dagen började lungt men alltid när jag ska iväg är något fel med mina kläder? Haha. Men det blev lyckat ändå. Hann med bussen och mötte upp Philip på Nisse. Vi drog förbi Starbucks och sedan till NK för att möta upp Linn. Shiiit vad jag har saknat dem, framförallt Linn ♥ Vi promenerade upp för Avenyn, sedan till Bergan och vagnen ner igen. Vi slutade på La Gondola och har nog aldrig skrattat så mycket under en lunch ;) Gosisar, världens finaste! 

"En gång i tiden var du min"

If you talks about him, you still care. If you listens to his music, you still care. If you look at pictures of him, you still care.


Julklappar

Ogillar det gär med julklapps-listor på bloggen, men gör det ändå. Fick väldigt fina grejer som jag är otorligt nöjd över! Visar bara ett fåtal, med ett högt pris per prestanda. 
 
Jacka från Karen Millen. Underbart material med en "volang" nertill. Kragen är fantastisk och värmande i fuskpäls faktiskt. Vet att alla hennes jackor håller hög klass och framförallt fuskpälsen. Den kommer inte bli tråkig och grå, även om man tvättar den.
 
Plånbok/clutch från Karen Millen. Materialet, formen, färgen - HELA ALLTET - bara så vacker. Den är också underbar och kommer brukas väl men med försiktighet. 

 
 

Lovdagar

Sitter och planerar morgondagen med Linn och Philip. Får se vad som händer, lutar mot sen lunch - mys. Dagen har varit bra. Vaknade sent, åt sen frukost och ännu senare lunch/middag. Skolan börjar om en vecka och jag får lite panik. Haha, det där med lov. Alla är bokade och vad gör man då?

Today is the first blank page of a 365 page book. Write a good one.

Jag ser verkligen fram emot året! Det kommer bli väldigt jobbigt på olika sätt, framförallt med alla avgörande prov  men också med kompisar. Jag måste prioritera. När jag ska gå ut med hunden (lol), när jag ska plugga, när jag ska ut, när jag ska träffa kompisar. Som ni märkt är kompiar en väldigt stor del av mitt liv. Trots att jag inte alls träffar mina närmsta så ofta, pratar vi hela tiden och det är en trygghet. Jag ska lära mig att bygga upp bättre relationer och stå kvar som vinnare. Jag kan vara enivs för jag vet vad jag vill och det kan jag ibland förlora på. Jag måste kunna svälja min stolthet i vissa lägen (haha). Jag vill alltid föreviga allting, spara allting och fotografera allting. Jag måste tänka på att själv komma med i bilden och vara en del av det som blir förevigat. 

Så, tycker det är bra löften som är ganska spridda och kanske ibland oförklarliga. Standard är att vara glad, lycklig, snäll, vacker och allting annat. Nu gör vi det till ett bättre år än 2012, som på många sätt har varit otroligt bra :) 

Hej 2013

Minns förra året som det var igår. Looool!!