Stackars Norge!

Jag som flera andra miljoner sörjer för Norge och de som har dött. Cirka 100 personer har blivit mördade av den utklädda polisen som kom till ett politiskt läger för ungdomar. 7 personer har dött i explosionen vid rigeringsbyggnaden och ännu fler är svårt skadade.

Klicka här om ni vil lfölja det som händer i Norge minut för minut.

Denim or USA?

Kenza tipsade om en webshop som hon verkligen gillade, så varför inte kolla upp den? Såklart så började jag på skoavdelningen och jaa!!! Jeffrey Campbell skor all over!

Vilka är era favoriter? Min är den med Usa:s flagga : )


Pics by: Nasty GAL

Harry Potter part 2

Imorgon och på onsdag så sitter jag i biosallongen på världspremiären av Harry Potter part 2!! För att göra det lite extra spännande så har jag även bokat in att man få se part 1 innnan part 2.

Så nu är slutet här.... efter tio år! Jag vet ite om man ska gråta för att det är slut eller om man ska skratta för att man snart ska få se den sista, absolut sista, delen....Charlene och Victoria

Likheter går inte att se tydligare! Charlene bar en nästan intill copycat av brudklänningen som vår kronsprinsessa Vicotria bar förra året på hennes egna bröllop.

Kommentera! Hur många fler likheter finns det i klänningen?


Charlene's bröllopsklänning!

Idag/igår (ett borgligt och ett kyrkligt bröllop) så gifter sig Charlene Wittstock med Albert II av Monaco i sin bröllopsklänning designad av Giorgio Armani. Vi har inte fått någon bild på klänningen ännu men man kan LIVE kolla bröllopet genom att klicka här :)

Diamanter är för evigt

Nu så håller ja på att läsa boken "Diamanter är för evigt" av Lauren Weisburger som även skrev "Djävulen bär Prada". Har inte riktigt kommit n i boken än men den låter bra. Någon av er som har läst den eller kanske någon annan bok som Lauren har skrivit?