Aldrig ersatt, aldrig bortglömd

Skulle bara säga godnatt. Låt ingen få somna utan att allting är uppklarat. Några ha säkert bråkat ikväll - fixa det. Några har säkert slagits - fixa det. Några har bara missuppfattat varandra - fixa det. Det är så jobbigt att somna med ångerkänsla, tårar eller bara ilska. Hoppas ingen gör det. 
 
Och till killen som bara haft en dålig dag - lite på mig för du kommer aldrig bli ersatt och aldrig bortglömd. Snälla svara mig, bara något. Godnatt :) 

Min enda älskade bild

Pcs source: Wehearit


Ohh happy day :))

Har släppt mitt deppigasummermood och återgått till verkligheten. Har pyntat hela dagen så det är inte lika farligt längre :) December imorgon, en dag närmare jul, skidor, snö, snowboard men flera tusen mil från min bästa. Haha, han är så tönt så han åker till ett varmt land, you suck :* 
 
Min räddning när det blir kallt. White Chocolate Mocha ♥

Sommaren 2012

Kollar på bilder från sommaren och saknar det till tusen. Hatar verkligen höst trots att vi nästan är i december. Lite snö ute, men inte tillräckligt för att det ska bli underhållande. Vill ha sommar!! 240 dagar kvar :( 
 
Saknar allt folk
Saknar alla hemska cyklar och millånga sträckor på pakethållaren ;)
Saknar min supersexiga shortsbränna
Saknar att äta glas 24/7
Saknar att faktiskt vara ute
Saknar att det aldrig är mörkt
Saknar min Abercrombie snygga kille (modellen nedan är ful om man jämför med honom) 
Saknar hur alla är glada. Nu är alla sura, trötta och allmänt hemska. Saknar att folk är glada :) 

Är på bushumör

Linneicusen vet vad jag pratar om :) När man är helt galet uppspest och bara blir jätteglad över ingenting. Märks att jag har varit borta från den sociala världen för länge!! 

29e november

We ask questions we don't want answers on, and dream about answers we'll never get. 
 
Hej vänner. Pratar lite med Philip, Tuss, Willi och Danne. Töntar är de allihopa. Haha, men nej, ganska okey vänner. Dagen har rullat på ganska bra. Har inte gjort så mycket då jag fortfarande är sjuk. Kvällarna är min räddning, då vaknar alla till liv men behöver ofta hetsplugga till prov, haha teens. xoxo

Julklappstips - tjejer

Kimono från H&M
Strawberry Kit från the Body Shop
Personlig almanacka 
Doft från Raplh Lauren (Kicks) 
Ring från DKNY (NK, Smycka) 
Rayban Aviator (NK)

Vet ni vad vi taggar? 4:e december

4:e december, mindre än en vecka kvar :) Gasssh vad jag taggar Victoria's Secret Fashoin Show-12
Pcs by: VS
 

Holiday lingerie

H&M's nya kollektion Holiday lingerie har fått både positiv och negativ kritik. Lite billigt på vissa håll, men ändå något som fungerar super till fest. Kollektionen finns i många färger, material och mönster samt prisklasser - men jag väljer ändå att dissa. 
 
Pcs by: HM

Dör av skratt


Q/A

Fick en fråga om jag kunde ha en frågeställning här på bloggen, men det är inte jag som ska svara på frågorna, utan någon av mina kompisar. Haha, det låter väldigt underhållande, även för mig :) Fråga något om mig som min kompis ska kunna svara på och så kommer svaren upp någon gång i slutet av veckan!

I know you love me, I know you care :)


Inspo

Pcs source: Weheartit
Collage by me

Vi har bara varandra, nananaan

Vill ni veta en sanning om mig? Jag fryser nästan alltid. Kan ligga och sola men tycker fortfarande det är lite kylig ;) Alla mina vänner vet att jag fryser jämt, fråga bästis och han svarar direkt. Haha måste vara kallblodig eller något. Det är jag och Linn ♥ Vi har bara varandra, nannana...
 
Mina vänner har hjärtan av guld, varma och underbara. Så glad att jag har fantastiska vänner - behöver inte nämna namn. 

Julklappslista

1. iPhone 4s
2. Skidglasögon, Yniq
3. Parfym, Viva La Juicy 
4. Löparskor, Nike Lunarfly
5. Presentkort på Diva/nya naglar

Ny design

Kanske inte världens proffigaste men kände att jag behövde en förändring. Vill dock ha en bredare wrapper (där man läser inläggen), men när jag gör den bredare flyttas hela bloggen :( Någon som vet vad som har blivit fel? Har även ändrat i content, side och header, men det hjälper inte. 
 
 
Nu

Till min bästa

Är sjuk, kan inte svälja och hela kroppen värker. Är sjukt sugen på jordgubbar och kärlek. Ni som känner mig vet hur ynklig jag blir när jag är sjuk :( Yeah. Antar att jag får sitta här i sängen, ensam med ett glas vatten. Haha, just kiddin'. Puss, godnatt :*

Just friends

Mina närmsta vänner är killar, så mycket softare än tjejer :) Inget skitsnack och inga lögner. Men vi är tydligen inte bästa vänner? Jag är bara det, medan de är något annat? Haha. Det ligger tydligen inte i vår natur att ha vänner från det andra könet om man inte har ett förhållande. Börjar inte ni också tvivla när ni ser videon? Ganska sjukt ändå.  

Jag är kär

Moncler women
 
7000 kr
6800 kr
7300 kr
13000 kr
 
 

Magiska klänningar

Är ett sjukt stort fan av Ida Sjöstedt och hennes underbara kreationer. Helt fantastiskt att hon nu har valt att sammarbeta med Nelly, detta betyder att det blir lite bättre för min plånbok ;) 
Pcs by: Nelly

Allt suger :))

Ingen träning, kryckor och lite andra jävulssaker :) Kul!!


Sömn - min bästa vän

Har landat, käkat och nästan somnat. Hade väldigt bra pass idag. Började med tåspets där jag körde mycket stång men jag dansade också en kort del ur Svansjön. Jag hade sedan modern/lyrical och ja, haha, mycket teknik. Nu på kvällen körde jag street, en kort house dans och teknik. 
 
Nu ska jag sova. Stor dag imorgon, haha nej. Har gymmet och lite gymnasieinfo, det närmar sig! Godnatt gosisar + Linn. Älskar dig. 
 

Nyårsklackar

Letar efter klackar, 10-14cm, svarta i skinn/mocka till nyår. Hittar som vanligt inga :( FML.
Pcs by; Scorett

Måndag, I love it!

Slutar snart skolan :) Dagen har varit fööööööööööör seg. Drar direkt till träningen, tåspets och modern. Sedan lite senare är det street med ny koreografi. 

Jävla facebook tjafs

Är så jäkla trött på alla småtjejer som skriver bitchiga statusar på fb om någon bitch och sedan kommenterar någon annan bitch och det blir världens fight. Vafan? Ta det i pm eller ta det FACE TO FACE. Inte facbook to facebook, utan face to face. Sedan bli inte så jäkla sura om någon annan kommenterar, ni har skrivit det öppet - stå för det. Om ni inte vill att någon ska lägga sig i - skriv det då inte offentligt. Hur svårt kan det vara? Haha, alltså det är ganska skrattretande. 
Så godnatt.

Tåspets övningar till Eminem

La plugget till sidan och fokuserade på det som är lite jobbigare. :)


Söndag

Veckans sämsta, fulaste, trökigaste, jobbigaste dag - kan inte fler superlativ. Som ni förstår hatar jag söndagar :( Det händer aldrig något roligt, bara plugg och städ. Hade tänkt dra till NK idag för de öppnar julskyltningen, men jag hinner inte. Får åka in någon annan dag och kolla på den :) xoxo

Min lördag-kväll


Bond

Hej vänner :) Har precis kommit hem från en sväng från stan'. Letade efter lite kläder till mamma men kunde inte låta bli att smita in till GANT-butiken. Jaja, nu ska jag till SF och kolla bio :) Nya Bond, haha, det är ett måste antar jag. xoxo
 
Btw, Daniel Cragio... inte världens snyggaste person. Ska inte Bond vara snygg? -.-

Wisdome-appen


Gosiga sms

Hahahaha


Gottgott


HELG

HELG, TGIF. Har precis kommit hem från dansen :) Gick jäkligt bra idag! Pratade om lite tävlingar men jag hade tåspetslektion. Annars är det tråkigt väder och jag är trött :( Hellre snö än regn :)))) 

Perfekt kille - Q/A

Fick en fråga för några dagar sedan hur en perfekt kille ska vara. Kan dra världens fjortissvar om att han ska vara lång, snygg, snäll, trevlig blablabla - men nej. Han ska exakt vara som min bästa kompis är nu :)Låter kanske löljigt, men min bästa kompis är verkligen så jäkla bäst. Han är verkligen en perfekt kille, xoxo. 

På gatan där jag bor

Vill verkligen fixa ordning min garderob, just nu ligger allting överallt -.- Mina skor är intryckta, väskor hänger på en bejänt och ja, den är helt enkelt för liten! Vem skulle inte vilja ha SATC-Carrié's walk-in-closet som hon får av Mr.Big? Haha, to die for! 
 
Pcs source: Weheartit

Grattis Lily :)

Fina människor fyller år idag :) Lily Aldridge, Victoria's Secret modell. 

Senaste

Pcs source: Weheartit

Victoria's Secret

20 dagar kvar. Är sjuuuuukt taggad. Kommer ihåg förra året, slog på tv:n och utan förvaring var bara världens bästa fashion-show. Har kollat på klippen på youtube hundra gånger. Vet exakt vilka modeller som kommer när och vilka låtar som spelas i vilken ordning. Nu är det 20 dagar kvar och jag taggar till tusen. Everybody wants to be an angel. 
 
"I lost my superhero, now she's my superangel"

Finns inte ord till hur jag känner

Kollade på Beeaking Dawn part 2 igår. Så fantastisk, hemsk, underbar, gripande, vacker - jag kan inte förklara det. När jag satt där kände jag att jag inte vill se den. Ville inte det skulle ta slut; Alla midnattspremiärer, alla böcker som jag läst en miljon gånger, alla filmerna jag sett tusentals gånger och alla besök på Hovet.

BD part 2 är den absolut bästa filmen av de alla. Så klockren! Trots att några scener är glömda är sen så jäkla bra att man glömmer bort det. Bara det att skådespelarna presenteras i början ist för i slutet, klockrent!

Kommer nu bära sorgeband, bara så alla vet. Puss hejdå.


FML part 1+2+3

1. Glömde plånboken hemma med busskort, pengar och gymkort. Kommer då inte in på gymmet. Supertaggad tjej fick ta en promenad istället -.- 
2. Första två träningarna gick superbra, den sista gick sämst. Mådde illa och var jättetrött. Gjorde koregorafin två gånger max. 
3. Sov i tio timmar inatt. VÄLDIGT SKÖNT, men var fortfarande trött när jag vaknade :( Spelar ingen roll hur lång tid man sover, man är alltid lika trött. 
 

Bild till Filip och Herman

Hej hjärtan. Haha shit vad chessy ;) 
 
Ska om några timmar dra mig in till stan för att se Breaking Dawn 1+2 :) Åhh, vad jag längtar! Hur är det med er? Det har varit en lååååång dag i skolan, men ganska soft ändå. Snackat mycket Twilight och VD. Haha älsklingar ;* 
 
Bilden tillägnas till Filip och Herman. 
 
 
 

12 timmar kvar!!!

Ok. 12 fuckin' timmar kvar till slutet på underbar serie, filmer, liv. Gråter inombords. Detta är en stor dag.


Hemma

Hej vänner. Har nu kommit hem efter första passen dans, ska tillbaks om en timma igen för street.


Team Delena

Pcs source: Weheartit

12:e november

Ny dag, nya vänner, nya möjligheter. 

Ska snart käka, sedan mer plugg och efter det är det träning. Har tyvärr väldigt ont i min hälsena vilket inte är bra :( Alla dessa skador, det suger verkligen!! Anything for the art.
 
 

Skola om 11 timmar

Positiv tjej :)) Men måndagar älskar jag faktiskt, är inte ironisk, nästan bästa dagen på heeeeeela veckan. Börjar med gym, sedan plugg, plugg, plugg och sedan är det långa träningspass. Tränar från halv fyra till åtta, men med pauser och avbrott. Japp, so monday, Ily. 

Gosig lördagkväll

Åt underbar mat igår så jag kände ett tvång att ta kort på det :) Efter ubergod mat kollade vi på gamla danser som jag har dansat under åren. Haha, man var allt ganska kass. Inga stärkta vrister, inga raka ben - hoppas att man har blivit bättre nu iaf.

Musslor i vittvin, baugette, pasta och färska räkor såklart.


Panik

Hej, hinner egentligen inte skriva något, kommer snart börja gråta. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det är inte det att det inte finns något, utan jag vet bara inte hur jag vill klä mig. Paniken kommer då jag ska vara klar om två timmar och jag inte ens börjat -.- Hittar väl säkert något som passar :) 

Till pappa ♥

Pcs source: Weheartit

Julmys part2

Som ni redan fattat, älskar jag jul :) Inte presenterna egentligen utan allt runt omkring: snö, musiken, maten och myset. Tre veckor kvar till första advent och jag har inte en enda julklapp inslagen eller köpt. -.-


Wild hearts can't be broken

Godnatt vänner. Ibland måste man vara ensam, fine, men man måste inte såra sina vänner på det sättet. Man måste inte lämna på det sättet, eller säga just de orden. Det sårar mer än någonsin när bästa vänner väljer att lämna och sluta kämpa. Allting kommer bli normalt om några månader. För dig kanske som hade ett val, men inte för mig som bara fick acceptera. 

Till kompis i London

Har en kompis i London. Fattar inte att han är där :( Liksom, hur hittar han som inte ens vet vad Avenyn är? ;) He's going to kill me! Men jag hoppas han har det superbra, köper fina grejer till mig och så. Hört att han tar kort med hundar istället för Abercrombie modeller? -.- Tönt Philip. Men brosh, ta hand om dig, tänk på att det är vänstertrafik. Haha, lillla Phillevippen :* 
 
Pcs source: Weheartit

Dagens vackra

Miley Cyrus ♥ Sund, vacker, fin, perfekt, rolig. 
 
Pcs source: Weheartit

Drömköpen från Alexander McQueen

Pcs by: Selfridges
 
80 000 kronor
32 000 kronor
1800 kronor
 

Nästan julafton

Sååååå gosigt:))


Töntigt men flabbar ändå

Ahhahaahahahaahahaahahahaahahahhahaahaahahahaahahhahaahahaahha. Ni som känner mig vet hur jag kan bli när jag käkat godis :"


Mmhm

Mysiga och vackra tröjor från Hollister.
Pic by: Hollister


Landat

Så vänner, nu har jag landat :) Nu väntas det en liten helg med släkten, haha, det kommer bli roligare än det låter! Hade ett superbra danspass förut, körde kanske inte 110%, men nästintill. Har somsagt inte tränat sedan i tisdags vilket jag tycker är huuuuur jobbigt som helst. När jag inte får träna börjar jag klättra på väggarna BOKSTAVLIGEN TALAT. Sätter mer än gärna upp benet mot väggkarmen för att öva spagat, likaså få in Twilight-känslan genom att klättra upp och ned för väggkarmen, det är jobbigt!! 

STRESSIGT

Kom hem från skolan för tio minuter sedan, blev försenad pga prov. Min andra buss till träning går om tio minuter och jag är inte ombytt :( Hemma 20 min för att sedan flänga iväg igen. Jaja, nu gäller det bara att andas! xoxo

Fredag whoop whoop :)))

Sitter med Joth och Karl nu, soft gäng :) Några timmar i skolan sedan hem för att på dirren åka till träningen. Har inte tränat sedan i måndags (!!), rätt sämst. Men nu är det bra, lite Vampire Diaries ikväll och lite Dumle :* 
xoxo

Vänner kommer och går, ett fåtal består


Sometimes you just need a hug

Hej världens finaste människor... ibland när ni är på humör och inte pluggar -.- Har själv pluggat en aning idag, prov och lite fix tills imorogn. Annars har dagen tyvärr rullat på väldigt långsamt. Har haft lite diskussioner om allt möjligt med Tussilago och Willie. Haha, inget som kan nämnas här ;) 
 
Förövrigt åkte brosh-Philip iväg till London förut. Har försökt i flera månader att han ska köpa VS, men han vägrar :( JAJA, får fixa det själv. Men jag hoppas han får det super roligt där med Jonte och Joel. Antar att det kommer bli fotboll dygnet runt. Puss på er killar, hoppas ni landar säkert och får det super mysigt. Btw, det finns snygga tejjer på VS-butiken; värt att checka in :*

Och sedan...helgen. Blir tyvärr inte lika roligt som jag förutspådde. Julia skulle dra iväg och här hemma blev det justering i bjudningen :/ Such life. Kommer bli plugg-helger men om några veckor kommer jag träffa mina älskade ♥ Det känns som det är en evighet dit, säkert en månad. Har inte träffat min bästa på fem veckor. Oj, det är verkligen hemskt :( 
Godnatt

Julklappar

Undra vem som bara kommer önska sig VS? Hahaha. Nu ska det skrivas önskelista :))


Cool app

I'm the master :)))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2014236/images/2012/pic_509bcd02ddf2b376bf00030d.jpg" class="image">


Dagens klocka

Marc by Marc Jacobs, NK


Torsdag

Torsdag idag. Fredag imon. Lördag om två/tre dagar. LÄNGTAR EFTER HELG! Men aja, tillbaks till dagen: vad ska ni göra idag? Själv är det endast skola, sedan lite plugg och film kanske. Tränade balett tidigare på torsdagar men tyvärr kom det annat imellen så jag fick sluta :(( 
 
Pcs by: Tumblr

Dagens tuffa men sanna ordspråk


Gant

Ni som har följt mig länge vet att jag hatar att ta kassa bilder men jag orkar inte ta fram kameran. Haha. Lathet eller ;) Så idag blir det inget undantag.

Senaste inköp, Gant polo i mer marinblå färg. Kommer inte ihåg pris men mellan, 1000-1300.


:(

Hej vänner. Ligger i sängen, har precis vaknat och jag har en sprängande huvudverk. Hur är det med er? Sovit gött?

Jag hoppas jag blir bättre framåt eftermiddagen, om inte så suger det. Haha, hade verkligen behövt hålla mig frisk den hör veckan ink nästa. Jaja such life.

Åhh för er som inte visste var det Obama som vann presidentvalet! Kändes så rätt och verkligen bra :))


Sjuk :(

Mitt upp i allt blir jag sjuk :( Aldrig turen på min sida. Inget allvarligt, feber och ont i kroppen. Räknar att vara tillbaks på banan på torsdag. Nu blir det mys iaf med Blake Liveley haaha. Också president val inatt, Obama eller Romney? Håller självfallet på Obama för jag tycker hans politik är mycket bättre än Romneys. Vad tycker ni?


Planerar helg

Hej vänner. Planerar nu helgen med Julia och lite annat folk. På fredag är det softning och träning. På lördag är det middagsbjudning och på söndag blir det till hemlig ort ;)) Låter som en ganska perfa helg måste jag säga!! Stolttjej här jao.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2014236/images/2012/pic_509924dce087c324f8dcc9e6.jpg" class="image">


Planerar helg

Hej vänner. Planerar nu helgen med Julia och lite annat folk. På fredag är det softning och träning. På lördag är det middagsbjudning och på söndag blir det till hemlig ort ;)) Låter som en ganska perfa helg måste jag säga!! Stolttjej här jao.


6e november

Tjabba tjena hallå
 
Har precis avslutat dagens franska och ska snart ha svenska. Chill avslut på dagen för sedan fortsätta plugga -.- Ska också se på film, får se vilken det blir. Behöver en varm kopp thé och Kelloggs special K. 

Till mitt hjärta

Älskar dig Julia.


Behöver massage

Heyy

Har precis kommit hem från träningen och behöver verkligen massage. Philip babe? Vet att du har Linn, men snälla bästis? :) Värker i hela kroppen, har blåmärken på höfterna pga modern-koreografin och värk i hälsenan :( Sliten tjej, men allting är över imorgon igen! New day, new possibilitys. För mig innebär det plugg, franska, plugg och återigen plugg. xoxo


Kan inte somna

Ett gott skratt förlänger livet trots att kag jättejättengärna skulle vilja sova nu. Ska upp om sex timmar, första skoldagen på 10 dagar och det är långträning.
Pcs by: dfauq-posta


Sometimes you have to be your own hero

Det må vara det svåraste du någonsin gjort, men efter det är gjort kommer lättnad. Att välja att gå sin väg från något man inte orkar jobba för längre. Det kan vara från vänner eller pojk/flickvän, men också bästa vänner. Bästa vänner som lovade stå vid din sida hela tiden, och aldrig backa undan. Bästa vänner som man har haft alla deeptalks med, men också kollat på löjliga filmer med. Ibland måste man ge upp och sluta kämpa för något trots att det är jobbigt. Men när man väl är borta, då kommer den andra personen fatta vad han/hon nyss förlorat. Det här går ut till våra saknade vänner.
Godnatt :)


Inspo

Pcs source: We♥it
Collage by: Me

76736882626 mil ifrån varandra


Morron

Blev väckt för en timma sedan och hade kunnat fortsätta sova ett bra tag till. Aja, söndag, veckans absolut sämsta dag jao :( Idag händer det bara massa tråkigt Ska fixa allting inför imorgon. You know you love me, xoxo, Gossip Girl


Sometimes we have to fall apart to be pulled back

Älskar dig Tuss. Syster? Förlåt för allt. Jag älskar dig min bästa mest förstående vän. Du är underbar.


Kvällen

Tjenaaaaa

Sitter i soffan med Moa och messar med hennes pojkvän, haha, we got a badass over here! Haha

Annars snackar jag med underbara Linn och Philip-mina klippor. Finns inga personer som är bättre eller starkare. Kärlek till er, alltid.


Middag

Trots att det är lördag blir det tacos med vänner :) puss för en bra lördag


Time is flying away

 
Cold
 
Cold by bisas-blogg featuring sheep boots


3e november

Hola amigos :) 
 
Har en ganska bra lördag framför mig! Först ska jag ut och träna och sedan laga lite mat för vi får hem gäster ikväll. Annars är det en ganska chill-lördag. xoxo
 

When I push you away, I want you to pull me closer

Hey. Godnatt. Hejdå.

Är trött, nedstämd och törstig. Det där läget att gå från 100-0. Japp, skillanden är att det inte är lila lätt att ta sig uppåt. Inte utan den personen som man alltid räknade med, men som nu bara... Inte finns. Godnatt vänner.


I hope you get it


Ett skratt - ett leende - ett längre liv

Mina finaste vänner. Det är sjukt allting vi har gått igenom. Heartbreaks, begravningar, sjukdomar, skilsmässor - glädje, sommar, jul, Liseberg, konserter. Vi har gråtit, skrattat, sovit, vartit elaka mot varandra, förlåtit och förglömt. Vi hittar alltid tillbaks, oavsett vem det är som sväljer sin stolthet. Ni må vara världens töntigaste, drygaste, fulaste vännerna som finns men ni är ni, och det står ni för. Ily. Det här går ut till våra saknade vänner!
 
 

Sova i några dagar

Släckte runt två inatt och blev väckt stax innan nio.. Åhh :( Haha, klarar verkligen inte av att vara uppe sent och gå upp tidigt. Ikväll ska jag gå och lägga mig vid åtta. PUNKT. 

Biljetter

:DDDDD


Töntar är ni allihopa, allihopa

Åhh saknar er Linn och Philip :(( Världens sötaste, puss :"


Kopia eller bara inspiration?

Dennis M har sitt egna märke DM Retro där han säljer allt från underkläder till skor. Senaste nyheten är "mocka" skor med rödsula. Låter det bekant? Kanske för att Christian Louboutin har användt det som standard i 20 år. Nej tyvärr, Dennis, för mycket kopia på dina "nya" skor. :/ 
 
Pcs by: Dmretro, Christian Louboutin

Första novemeber

Jag är ledsen att behöva säga det, men jag hatar november. Regn, regn och regn. Lite sådär kallt och inget väder över huvudtaget. Tåg, bussar och vagnar står stilla pga regn (?). Haha, men om man ska se det positiva är det bara 54 dagar kvar till julafton :D 

Nya naglar

Har precis fixat mina naglar. Använde Dior's nya lack, Golden Jungle. Man applicerar den guldiga färgen först, väntar tills den är torr och sedan applicerar man den gröna som efter några minuter spricker. Den gröna färgen sprack inte riktigt mycket som jag ville, men testade mest idag. Har inte gjort iordning mina naglar sedan jag var på salongen vilket var väldigt längesen. Det blir nya naglar till lucia eller nyår. 
 
Pcs source: Google/Dior Golden Jungle

Dålig dag :(

1. Mamma väcker mig och jag fattar ingenting. Tolv timmars-sömnen igen.
2. Ska laga våfflor. Halvvägs genom receptet upptäcker jag att det är fel sorts våfflor. Måste göra om allting.
3. Under tiden som jag vispar smeten sätter jag igång våffeljärnet. Några minuter senare går brandlarmet och jag vet inte hur jag ska stänga av det.
4. Blir sådär hysterisk som bara jag kan bli.
5. När bradlarmet är avstängt och jag ska steka den sista våfflan, då bränner jag mig på våffeljärnet.

Sista gången i livshistorian som jag steker våfflor eller över huvudtaget står i köket!!


Puss :"