2 färgglada år

Kan ni fatta att bloggen har varit med i 2 år? Måste säga att tiden har gått väldigt snabbt!! Vilka av er läsare har varit med från start?


Haha, måste vara den sämsta bilden jag någonsin har laddat upp här!


Talang 2012

Ska dra mig in till Alingsås för att kolla på Talang'12 :) Har några kompisar som uppträder så jag får väl vara lite hejarklack! Åker in med Neea för att sedan möta upp bästaste Oscar, kommer bli kanon.


Sjunde juni tvåtusentolv

Hejhej bloggen! :)

Är sjukt stressad nu! Ska servera på niornas avslutningsmiddag men vet inte vad jag ska ha på mig. Lärarna ville helst att vi skulle ha på oss en vit skjorta/blus men vem kommer på att man inte har det? Jo jag, som alltid... :( PANIK! Aja, det blir säkert bra!

Nästa köp kommer vara en vit budgetskjorta och en vit lyxskjorta...

Walk a mile


Sista dagarna innan sommarlovet

Ohh, vill ha sommar nu! Dagarna i skolan går i snigeltackt och jag har stora inlämningar :( Inte alls roligt. Det enda positiva är det tråkiga vädret så jag har inte problem med att plugga. Dessvärre är jag inte lika säker på min skolavslutnings-outfit...
Caonon EOS 1000D + 18-55mm f/3.5-5.6
© Bisa, bisas.blogg.se

Konsertsommar 2012

Pics by: Gina Tricot, Weekday, Bikbok, HM, Scorett, Palladium, Converse
Collage by: Me/Bisa/Bisas.blogg.se

Wish

**TROR JAG DÖR**
Pic by: YSL

Dustin / min framtida kamera

Har haft min Canon EOS 1000D i ett år. Den känns lätt och jag har länge funderat på att köpa en ny kamera, men ekonomin håller inte. Såg då att Dustin home tävlar ut produkter upp till 10 tusen kronor, så varför inte?

Jag valde kameran Canon EOS 60D + Optik EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II för jag har hört mycket positivt om den. Jag har själv aldrig använt den men med 18 megapixlar, filmfunktion i HD-kvalité (något jag verkligen saknar på) och vinklingsbar skärm kan den inte vara dålig!

Jag skulle verkligen vilja ha en ny kamera för att fota den fantastiska sommaren som jag har framför mig. Ska vara kvar i Sverige men ska besöka underbara ställen som jag verkligen vill dokumentera! Hade varit så otroligt roligt och andvändbart om jag fick en sådan här proffsig kamera gratis :D
Behöver också ett par nya hörlurar då jag alltid gör sönder mina! :( Haha!
dustinHomeCompetition.jpg Köp en bra netbook som klarar av det mesta du behöver. Billigt på Dustin!