Hissar och Dissar veckans smink

Såg att MSN "..." har hissat veckans hetaste kändis-sminkningar. Så då måste jag dissa några av dom också!
Nedan är det alla 12 bilder som MSN hade hissat och ja.. några av dom är mina dissar!
© Bisa.blogg.se ©













Bilderna på kändisarna är hittade här! Annars är det andra gjort själv, av mig, Bisa ©

Halloween igen!

Man blir ALDRIG för gammal för Halloween! Imorgon så kommer några kompisar över och då måste man gå ut på bus eller godis :) Haha! Hur töntigt som helst?? Menmen! Vi ska äta lite och kolla på film.... Jag kommer atat vara dödstrött på söndag för idag så ska jag städ, leta fram kläder, handla mat+godis ^^

Vad ska ni göra på halloween? Vågar ni vara lika töntiga som oss!



Trenden i år eller VAMPIRE!!

Berömmer Sunset!

Som ni vet så är jag beroende av Twilight och läser böckerna mnga gånger om jag har tid! Sedan en tid tillbaks så har jag läst Twilight bloggar och har några absoluta favoriter. På en blogg, EdwardBella, skriver tjejen som äger bloggen en fanfiction (en omskrivining av TTS). Hon har döpt den till Sunset och den är alldelles fantastisk!
Jag måste uppmana er att läsa den om ni älskar Twilight :)
Hon har nu börjat skriva på "bok två" som heter Nighlight och jag väntar ivrit på nästa del!

Sunset handlar om Bellas val mellan Jacob och Edward. Hur hon älskar dom båda men hon kan bara behålla en av dom. Jacob ger sig av och Edward följer efter honom. Bella möter Aisha, men vem är hon och vad vill hon? 

Jag lovar att ni kommer inte att ångra er! Kolla in på hennes kategorier, under Fanfic - (del 1) Sunset, ligger den och väntar på er! Gå lälngst ner och tryck på siffran 3 så kommer ni till dom sju första :)

BISA


Matcha med Converse

Hej!!

På mitt inlägg "Matcha med rött" så fick jag en kommentar ifrån IDA<3 på Twiwolf.  
Kommentar:
Japp! stämmer helt klart, rött funkar knappt inte till nåt =((( jag köpte ett par röda convers skor men har typ inte haft på mig dom alls... vet inte vad jag ska ha men det ser coolt det som du har visat.

Svar:
Jag skulle matcha ett par röda Converse med ett par svarta stuprörsbyxor/tights och en röd kappa/röd kavaj/svart skinnjacka. Jag har ett par röd-rutiga Converse hemma som jag kör till min röda college JC jacka. Dom passar perfekt. Även ifall dom är i olika nyanser så är skorna på fötterna och jackan på överdelen, så satsa på det!

Jag hoppas ni tycker om mitt lilla röda svar! :)


Tidsinställda inlägg!

En sak som jag verkligen har saknat på blogg.se var att man inte kunde göra tidsinställda inlägg som kommer upp i framtiden men nu så har dom införskaffat detta! :)
TUMMEN UPPÅT!
Och jag uppmanar er alla att använda den någon gång då och då för ni håller läsarna igång även om dom inte märker det! :D


Där ni skriver eran rubrik finns det nu en liten bild som skall föreställa en kalender. Om ni klickar på kalendern så får ni upp månaderna under hela året!

Bloggdesign - Färg för enskilt ord

Nu så tänkte jag visa hur man byter färg på ett ord i bloggtexten.

1. Börja medatt skriva klart ditt inlägg.

2. Kopiera texten nedanför. Där det står DIN FÄRG ska du placera en hex eller de engelska ordet för färgen tex grön blir green.
****


3. Efter ditt ord ska du lägga till ännu en liten text.

</front>

 

4. Gå nu in på ÄNDRA REDIGERARE och leta upp ditt ord.

Tänk på att det kan vara lite jobbigt att hitta ditt ord så skriv det gärna STOR text. En ytterligare sak du måste tänka på är att du kan inte ändra redigerare sen för då försvinner allt. !!

 

 

 


Rosa bandet på din blogg

Som ni ser högst upp i mitt högra hörn på bloggen så finns det en liten symbol som lyder: STÖD ROSA BANDET 2010

1. Börja med att kopiera den texten som står under



2. Sedan så går du in i dina kodmallar


3.
Kopiera koden som du gjorde i steg ett och placera den under avsnittet <body>


4.
Gör sedan så i alla kategorier - framsida, kategorisida, arkivsida, inläggsida/front page, category page, archive page, entry page





Målar om!... (IGEN)

Jag har sagt det förr och jag säger det igen! Nu så håller jag (fortfarande!) på med min design :D Jag vill inte avslöja så mycket men jag framhäver verkligen fotografering blandat med mode : ) Jag vet inte när den kommer upp.. Kanske till jukl (?), japp så lång tid tar det verkligen för mig!

Men kramar
Bisa

Matcha med rött!

En färg som jag tycker är otrolig svår är rött!... Jag vet verkligen inte vaför men jag "hatar" rött. Det kan vara för att det är svårt att matcha eller att jag inte passar i det, men för er som känner likadant så har jag tagit fram någa tips som kan väcka liv inom färgen röd!


Hembakta Scones!

Jag personligen är inte överförtjust i dom engelska sconsen men jag överväger om jag kanske ska baka dom i morgon bitti? Det hade såklart överraskat familje och så...?

Recept på Scones

100 g smör, rumsvarmt
8
8 dl vetemjöl
1
1 dl havregryn
5
5 tsk bakpulver
1
1 tsk salt
4
4 dl mjölk eller yoghurt
1
1 msk socker

Vampire Diaries ikväll!!

Ikväll så är det återligen premiär för Vampire Diaries! För er som inte följde VD innan så hade dom ett sommarupehåll, men nu så är dom tillbaks! :D

Klockan 20:00-21:00 på kanlal 6



Missa inte detta!


Canon

SVAR: Vi har ju själva Canon och är nöjda. :) Kameror såsom 450D, 500D och 550D är jättebra nybörjarkameror. Sedan beror det ju på om du vill kunna filma.

Igår så kikade jag in på MegaPixlar.blogg.se och frågade vilken systemkamera som jag som nybörjarfotograf skulle köpa. Igår nån timma senare så fick jag ett svar ifrån Marcus där han föreslog Canon 450D, 500D och 550D.

450D

500D



550D

Jag har ingen aning om vilken jag köpa, kanske blir det en Nikon? XD
Men tack så mycket MegaPixlar!

I HAVE FOUND IT!

Idag så surfade jag in på Bik Bok´s hemsida och hittade en massa gottiga små saker! Jag fastnade framförallt för två saker :D

Usa topp


Foxy jumpsuit
+ ett skärp.

Hur snyggt blir inte det här, nu i höst? Nu så måste man bara hitta det i butik också! Shopping på fredag :P

Bilder ifrån Bik Bok

West Virginia

Hej!!

För en vecka sedan så lyssnade jag och min kompis på gamla gamla låtar och jag fastnade för en :) Resten skrattade vi åt!
Låten som jag fastnade för är Country Roads med John Denver.


Så töntig är den men den som var på skivan var någon kareoke-mix. Vill bara slänga in att Olivia Newton-John ;)

Shoe look-a-like

Nu så var det dags igen! Den här gången blir det en Scorett-sko och en Acne-sko :)

Skillnaden är att det är olika märken och kanske lite material men inte mycket annars.


Vilken skulle ni satsa på?