Det är starkt gjort Justin!!

Tycker lite synd om Justin när jag ser den här videon : ( Känner också det, sluta hata honom, håll det för er själva!! Blir bara så förbannad.... liksom när han går upp på scenen och alla buar åt honom. Men det är starkt av honom att stå kvar där med ett leende på läpparna!!


Kommentarer
ttheresebjörkman, :) säger:

svar;

den 8/1 :)

jag kommer skriva till alla som är med att den är avslutad och att man ska kolla vem som vann :p

2012-01-03 | 14:54:33
Bloggadress: http://ttheresebjorkman.blogg.se/
Josefine säger:

Jag tycker inte om grabbens musik men att göra så här mot någon är så otroligt lågt. Jag hatar inte honom, jag gillar bara inte hans musik. De som håller på så här skulle aldrig kunna göra så här i verkligheten. I verkligheten (om de såg Justin Bieber) ute på gatan skulle det stå och säga "Kolla! Justin Biber, wow!. Jag kan ta ett exempel; jag var på väg från Gröna lund och på båten så stod Kissie (bloggerskan) mittimot mig. Jag har alltid tyckt att hon är välidigt idiotisk på grund av det hon skriver om. Men det jag vill komma till är att när jag väl stod där sa jag inte det jag ville säga till henne. Och jag ville även komma till att man inte är så himla modig och stark i verkligheten. Jag menar, om de som säger och skriver elaka saker om Justin Biber träffar på honom någon dag så kommer det inte säga de det egentligen tycker om honom. Det är det som är så himla fel med att mobbas och trycka ner någon via Internet!

2012-01-03 | 16:22:16
Bloggadress: http://theblackcherry,.blogg.se/
yasmine modell mamma fru säger:

minns inte vad filmen hete, lägger aldrig det på minnet ser nästan 1 film varje kväll.

vad hittar du på nu då? kraaams

2012-01-03 | 17:07:23
Bloggadress: http://yasminegill.blogg.se/
frida säger:

Tack så jätte mycket! åh den videon är så fin. men det handlar ju tyvärr bara om avundsjuka människor som skriver så för att få publicitet och uppmärksamhet på något sätt och det är ju så jävla lågt att man inte ens kan glädjas till någon annans framgångar han är stark! vill inte ens tänka på hur många hat brev,mail,tweets osv han får per dag :/

2012-01-03 | 18:49:40
Bloggadress: http://nordlunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback